O nas

Podjetje Rast Tim d.o.o. je dokaj mlado podjetje, sestavljeno iz mladih in inovativnih ljudi, kar se vidu pri načinu razmišljanja in delovanja podjetja. Podjetje Rast Tim d.o.o. se ukvarja z več dejavnostmi, v zadnjem obdobju pa so se posvetili prodaji sadja in zelenjave na drobno in na debelo. Da bi lahko sledili svoji zapisani viziji ter svojim sanjam so ustvarili spletno trgovino e-Branjevka.

E-Branjevka je spletna trgovina za prodajo sadja in zelenjave preko spleta. Namen podjetja Rast Tim d.o.o. je, da preko e-Branjevke ponudimo čim širšemu krogu ljudi svežo in kakovostno sadje in zelenjavo. Pri kakovosti sadja in zelenjave za naše uporabnike ne sklepamo kompromisov, to je naše vodilo od samega začetka. Naše stranke preprosto zahtevajo najboljše.

V podjetju se zavedamo, da je zaupanje v nakupovanje preko interneta višje kot kadarkoli prej. Hkrati pa se delež nakupov, ki jih ljudje opravijo preko spletnih trgovin tudi vztrajno viša. Razlog temu je vrsta prednosti, ki jih spletna trgovina prinaša kupcem.

Predvsem prihranek časa, več informacij o izdelku, nižje cene, večja izbira in višja specializiranost. To so prednosti, ki jih omogoča tudi e-Branjevka. Organiziranost, izkušnje in sposoben kader pa so poglavitne, da lahko svojim strankam ponudimo kakovostno storitev dostave.

Zaradi hitrega tempa življenja se pogosto tudi nepravilno prehranjujemo. V naglici tako ne pomislimo, kaj jemo oziroma kako bo zaužita hrana vplivala na naše počutje. Pot do zdravja pa je pravzaprav preprosta: začnimo uživati sadje in zelenjavo, ki sta vir vitaminov, mineralov in antioksidantov.


ŽIVLJENJE JE V GIBANJU Z NAŠIMI VITAMINI.