Ponudba za podjetja

Naj se zaposleni v vašem podjetju ne prehranjujejo le s sendviči in hitro hrano!

Dostava sadja in zelenjave za podjetja


Resnica je namreč točno takšna - zaposleni se v podjetjih vse prepogosto zelo nezdravo prehranjujejo. Vzrok za to so največkrat zelo omejene možnosti zdrave prehrane na delovnem mestu, pomanjkanje ponudbe zdrave prehrane v restavracijah in pa pomanjkanje časa za zdrav in uravnotežen obrok. Nezdrava prehrana ima številne negativne učinke na zdravje in delovno motivacijo, zato je potrebno zaposlene v čim večji meri motivirati k rekreaciji in  zdravi prehrani - obenem pa jim do zdrave prehrane omogočiti dostop.

Poskrbite lahko za uravnoteženo in zdravo dopolnitev prehrane vaših zaposlenih. Kako?


Pri e-Branjevki naročite svojo dnevno ali tedensko gajbico sadja ali zelenjave in v vaše podjetje bomo redno dostavljali svežo, okusno in predvsem sezonsko sadje in zelenjavo. Pri poreklu sadja in zelenjave dajemo prednost domačim pridelkom. 

Izkušnje s terena kažejo, da je uvedba dostave svežega sadja in zelenjave v podjetje ne le zdrava odločitev, ampak odločitev ki povečuje zadovoljstvo in produktivnost zaposlenih. 

Naročeno sadje in zelenjavo vam ob dogovorjenih dnevih v vaše podjetje enkrat (ali večkrat) tedensko dostavimo v masivnih lesenih gajbicah. Ob prvem nakupu vam gajbico podarimo, pri naslednjih dostavah pa prazno zamenjamo z polno.

Preverite našo ponudbo sadnih in zelenjavnih gajbic.