Fižol Rjavi 2600g

Hiter pregled

Slovenci že dolgo jemo fižol. Največkrat je bil to rjavi fižol. Ni nobene potrebe, da bi verjeli, kako je to dolgočasna ali staroverska jed, ki gre le k zelju. Že indijska in mehiška kuhinja sta dovolj, da ovržemo takšne predsodke. Pri fižolu ne smejo manjkati semena kumine, gorčice, odlično prijateljstvo sklepa s čebulo, korenjem, krompirjem in paradižnikom. Tudi s sladko koruzo v zrnju.

Zaloga: Na zalogi

2,77€

Opis izdelka

Slovenci že dolgo jemo fižol. Največkrat je bil to rjavi fižol. Ni nobene potrebe, da bi verjeli, kako je to dolgočasna ali staroverska jed, ki gre le k zelju. Že indijska in mehiška kuhinja sta dovolj, da ovržemo takšne predsodke. Pri fižolu ne smejo manjkati semena kumine, gorčice, odlično prijateljstvo sklepa s čebulo, korenjem, krompirjem in paradižnikom. Tudi s sladko koruzo v zrnju.